Hopp til innholdet

Lei pizzakokk i noen timer

Lei pizzakokk i noen timer

Lei pizzakokk i noen timer er et av konseptene jeg skal drive med i Steike god mat. Her snakker jeg om event med basis i pizza ute hos bedrifter, i organisasjoner – eller privat om så er. Det eneste du trenger å stille med er litt benkeplass for å bake ut pizza, en plass å plassere Effuno pizzaovn, en 16A strømkurs, godt humør og mennesker som har lyst på steike god pizza. I tillegg sørger du selv for asjetter, glass og drikke til gjestene.

Lei pizzakokk i noen timer må selvsagt leveres i tråd med gjeldende smittevernregler

Steike god mat by Hartz Jørgensen

Jeg stiller med alt utstyr og nødvendige ingredienser for de type pizzaer vi har avtalt. Opplegget kan bestå av litt ulike rammer ut fra kundens ønske. Jeg kan gjøre absolutt alt, eller du kan få et opplegg hvor deltakerne får prøve seg på å lage sin egen pizza med veiledning, jeg kan ha litt faglig påfyll rundt pizza. Eller hva med en 3-retters pizazmeny – forrett, hovedrett og dessert hvor alt er basert på pizza?.

Pizza er i skuddet som aldri før, og med dette konseptet garanterer jeg at du får servert napolitansk/italiensk pizza av meget høy kvalitet, og med et vidt spekter av toppinger å velge mellom.

Hvis dette er interessant – send en e-post til: geir@steikegodmat.no

Et lite utvalg av pizzaer – men se gjerne mer her..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse av nettsiden, gjennom å huske at du har logget inn. Dersom du fyller ut et kontaktskjema, bruker vi cookies for å huske informasjonen din til neste gang.  Les mer