Hopp til innholdet

Julegaven 2022 fra Steike god mat

Julegaven 2022 fra Steike god mat

Julegaven 2022 fra Steike god mat

På bildet over ser dere fra venstre: Graham Ndubueze, Kari Aandal, May- Kristin Henriksen Lomøy, Ingrid Salvesen, Stine Renathe Larsen, Grethe Akselsen, Unni Britt Mikalsen, Nina Hellevik, Jon Bjerkaas, Grete Lindstrøm Vold, Ingrid Nilsen, Alaa Salhani, Kristin Lindsjørn, Bente Heitmann, Trude Asvald, Fritz Rognan, Renathe Berglund Johnsen, Elin Kastnes Nilssen, Maria Bøgeberg. Foto: Øivind Arvola

Hva gikk årets julegave ut på?

I år ba jeg om nominasjoner fra følgere, og andre, på kandidater til å vinne en gratis pizzafest for 10-12 personer her i Harstad området. I teksten sa jeg vel også at om det ble flere enn 12, og at de ikke hadde egnet lokale selv, så fikset jeg sikkert det også…

Jeg la saken ut på Facebook/Instagram 8 desember, og med frist for å melde kandidater innen 19 desember. Jeg la ut følgende beskrivelse om årets julagave fra Steike god mat:

«Jeg er heldig som har fått lov å utvikle en lidenskap for mat, og i særdeleshet Pizza. Jeg vil med dette gi en liten skjerv tilbake til noen som trenger en oppmuntring nå før jul, og den består av gratis pizzafest i starten av 2023 for et lag/forening/en gruppe etc på inntil 12 personer (men er de flere og begrunnelsen god så skal de selvsagt få være med i trekningen), og som faller innenfor en eller flere av følgende kategorier som gruppe»:

  • Har utmerket seg spesielt med gode holdninger – i gruppen som utenfor gruppen
  • Har utmerket seg positivt i samfunnet
  • Har andre grunner som gjør at de fortjener en oppmuntring spesielt
  • Har liten mulighet til å realisere dette innenfor egen økonomi – denne kategorien betyr mye.
  • Har et lokale det kan arrangeres i? Hvis ikke så fikser jeg nok det også 🙂

Utvelgelse og tildeling av Julegaven 2022 fra Steike god mat

Ved fristens utløp var det kommet inn 8 nominerte, og disse ble vurdert av en jury bestående av noen som står meg nær, og som fikk velge ut og begrunne vinneren til slutt. Juryens begrunnelse er som følger:

Juryen velger å gi pizzafesten til Enhet for Integrering i Harstad Kommune. Denne nyopprettede enheten gjør en fantastisk jobb med å ta imot og ta vare på «nye Harstadværinger» på alle måter. De finner og klargjør boliger, hjelper med søknader, ordner med fritidsaktiviteter for barn og unge, ordner praksisplasser og så videre. De har strukket seg langt i år, og vil måtte strekke seg langt også i tiden fremover. Vi mener denne gjengen virkelig fortjener stående applaus, og en skikkelig pizzafest .

Jeg gratulerer Enhet for integrering i Harstad kommune – det skal bli hyggelig å gi dere en pizzafest i starten av 2023. Det ble ikke til 12, men heller noen og tredve – og det går fint. Leder for enheten, Maria Bøgeberg, snakket jeg med på telefonen når juryen hadde tatt sin avgjørelse, og det var en veldig glad og fornøyd leder som jeg tror sa tusen takk minst 20 ganger.

Så er det viktig å si at alle de 8 nominerte hadde fortjent en pizzafest – det er mange som står på, og som gjør en ekstraordinær innsats der ute. Det er fint at dere blir sett, og for egen del ønsker jeg å gjøre dette til en juletradisjon i kommende juletider.

God Jul til dere alle.

Steike god mat by Hartz Jørgensen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse av nettsiden, gjennom å huske at du har logget inn. Dersom du fyller ut et kontaktskjema, bruker vi cookies for å huske informasjonen din til neste gang.  Les mer