Hopp til innholdet

Restemat er bra – Betesuppe med crunch

Restemat betesupe med crunch

Restemat er bra utnyttelse av all god mat. Her var det restene etter torsk/skrei og tomat i beter som ble til en god og varm betesuppe med crunch.


Etter at jeg laga torsk/skrei og tomat i beter så var en god del av beten igjen i gryta når fisken var spist opp. Etter å ha blitt stekt og bakt så var dette grønnsaker med mye god smak som jeg raskt moste i en blender før de ble satt i kjøleskapet etter middagen den dagen. Så var det pinnekjøtt nå på søndag, og her testet jeg bl.a. Hellstrøm metoden hvor jeg tok jeg vare på grønnsakbuljongen etter at pinnekjøttet var fortært. Deler av buljongen hadde jeg i suppa (resten skal bli til en annen middag)


Så her ble det rask hverdagsmiddag etter jobb. Spedde ut de moste restene av betene med litt grønnsakskraft som igjen ble kokt opp. Ristet litt gammelt brød sammen med Salat mix (gresskarkjerner, jordnøtter++), som sammen med en raus spiseskje ble lagt i suppa før servering. Opp av fryseren ble det hentet et par Nanbrød som ble tint/varmet opp. Superraskt og enkel betesuppe med crunch ble dette etter min mening en lettvint, smaksrik og god og tykk vinter suppe.

Betesuppe med crunch

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse av nettsiden, gjennom å huske at du har logget inn. Dersom du fyller ut et kontaktskjema, bruker vi cookies for å huske informasjonen din til neste gang.  Les mer