Hopp til innholdet

Wrap / tortilla med laks

Wrap med laks

Wrap / tortilla med laks er en enkel smårett som tilfredsstiller noen få krav til mat i hverdagen. Den skal være rask å lage, den skal smake godt, det skal være gode ingredienser og den skal være ganske sunn. Her har du en sånn oppskrift.


Forberedelse

Det aller første jeg starter med er å forberede salaten som skal følge med i wrap’en. Her laget jeg en kjempeenkel salat med litt crispisalat, delte sukkererter og litt rødløk. Denne smaksatte jeg med saften av 1/2 time og litt olivenolje.

Så varmet jeg en pakke (6 stk) tortilla i stekepanna – en og en. Brett de så i et kjøkkenhåndkle for å holde varmen.

Stek biter av laks (eller gjerne ørret) i en god og varm stekepanne med olje og litt smør. Laksen krydres med Maldonsalt, ristet sort pepper og fersk timian.Stek laksen ca 2 min på hver side med god varme, skru ned varmen litt, og etterstek bitene i 1 1/2 – 2 min på hver side. Laksen må ikke være overstekt. Kjenn om den er ferdig – evt sjekker du på et av stykkene.

Ha litt lett creme fraiche i en skål, og bland inn litt salt og limesaft.

I tillegg til tilbehøret over så brukte jeg Jalapeno på glass.


Sluttføring wrap / tortilla med laks

Dette er jo enkel mat som gjerne kan settes på bordet med salat, wraps, laks i stekepanne, Jalapeno, sweet chili sause og lett creme fraiche. Evt så kan du jo legge opp wraps ferdig med ingrediensene i og servere.

Bon apetitt


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse av nettsiden, gjennom å huske at du har logget inn. Dersom du fyller ut et kontaktskjema, bruker vi cookies for å huske informasjonen din til neste gang.  Les mer