Laks med Quinoa

Laks med quinoa

Laks med Quinoa ble til i en runde med å teste ut noen produkter som jeg fikk fra Haugen gruppen for å prøve ut. Jeg tenkte en stund på om jeg skulle gjøre det, men landet på at også jeg trenger å ha noen raske småretter i hverdagen. Ut fra responsen på bloggen ser det også ut til at det er ønskelig med litt mer av denne type retter.

Retten er superenkel å lage, er veldig frisk og smakfull, og er etter det jeg kan se et ganske sunt måltid. Alt laget godt innenfor en liten halvtime. For meg er det helt nødvendig å ha noen slike retter også på de dagene som er ekstra travel – og det må samtidig smake godt.

Ingredienser (2 personer)

  • 1/2 pakke quinoa – les denne artikkelen om hvorfor du bør spise det. Quinoaen her kommer med 2X100 g i pakken. Det var litt mye til denne retten alene, men restene kan du fint bruke dagen etterpå. Jeg laget en ny rett på restene dagen etterpå (den oppskriften kommer)
  • 1 pakke Old El Paso fullkorn pockets. Pakken kan splittes slik at du kan ta ut bare 4 (nok til 2 pers)
  • 1 crispi salat vasket
  • 1 pakke cherrytomater
  • 1/2 pakke sukkererter
  • 1 pakke med 3 laksebiter (evt bruker du ørret)
  • Kikkoman Ponzu saus
  • Salt og ristet sort pepper.

Fremgangsmåte laks med quinoa

  • Stek/kok quinoa etter anvisning på pakken
  • Varm opp pockets etter anvisning på pakken
  • Stek laksen på middels høy varme. Krydres med salt og ristet sort pepper. Stekes ca 3-4 minutter på hver side – må ikke overstekes…
  • Vask crispi salaten og ha den i en skål
  • Vask sukkererter, fjern stilker, og ha de i en skål
  • Vask cherrytomatene, del de i to og ha de i en skål
  • Sett alt på bordet, og fyll hver pocket med ingrediensene
  • Ha ponzu saus over innholdet som krydder
  • Vel bekomme!
Laks med quinoa

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.