Hopp til innholdet

En milepæl er nådd i 2021


En Milepæl er nådd i 2021 skrives her for å belyse kun en av milepælene i inneværende år. Og året 2021 må sies å ha vært et hektisk og givende år for Steike god mat by Hartz Jørgensen.

Lite visste jeg når jeg annonserte første pizzakurs på tampen av 2020 at det skulle bli en braksuksess på alle måter. De første kursene ble en populær julegave på tampen av fjoråret, men så kom Korona – og gjennomføringen måtte utsettes….. Og utsettes igjen. I Juni kjørte jeg de første kursene, og utover høsten var alle åpne kurs fullbooket. I tillegg kom det forespørsler på bedriftsinterne kurs som ble en etterlengtet teambuildingsaktivitet for ansatte i bedriftene.


Man blir glad av å lage mat sammen


Så langt i år har jeg solgt godt over 100 Pizzakurs!

Kursene har blitt godt mottatt hva gjelder innhold og gjennomføring, og i tillegg har jeg valgt å levere en skikkelig flott startpakke med til alle deltakerne. Startpakken gjør at den enkelte har det han/hun trenger for å lage fullverdig Napolitansk pizza hjemme (får også med seg en ferdig deig som er klar til dagen derpå) – men ikke minst så får hver deltaker mitt egenutvikla forkle som er av meget god kvalitet.

Jeg har i løpet av 2021 investert i mye utstyr som kreves for å kunne få en god nok kvalitet på kursene. Jeg har kjøpt inn 2 elektriske pizzaovner, en vedfyrt pizzaovn, masse annet utstyr for servering og tilberedning som serveringsbrett, trefjøler, hevekasser, spader og mye mer. Alt dette utstyret kan jeg selvsagt også benytte på bedriftsinterne arrangement.

Noe av det kanskje mest hyggelige er at deltakerne på pizzakursene ikke bare kommer fra Harstad – her har det kommet påmeldinger fra hele regionen, og ikke minst har det i høst vært flere utenfor Harstad som etterspør kurs. I skrivende stund vurderer jeg om det blir mulig å få til et opplegg i Vesterålen, Lofoten, eller kanskje Tromsø i kommende år – eller andre steder i regionen.

Bedriftsinterne kurs

Denne formen for kurs gir muligheten for litt andre rammer enn åpne kurs, men også her legges kurset gjerne opp som et fullverdig pizzakurs hvis kunden ønsker. Her er det imidlertid mulig å gjøre et enklere opplegg – eller ikke minst så kan et bedriftsinternt opplegg gjerne gjøres med annen type mat. Hva med en 3-retters festaften i egen virksomhet hvor de ansatte er med på å tilberede?

Hvis dette er interessant – send mail til geir@steikegodmat.no

Har du lyst på kurs i 2022?

Jeg legger ut grunnkurs i Napolitansk pizza med oppsatt dato for gjennomføring i Januar 2022. Kursene gjennomføres i Tian gruppens bygg i Storåkeren 11 i Kanebogen. Kurset kjøper du her.

Hvorfor ikke gi et pizzakurs i gave til den som har alt?. Det er vare å kjøpe kurset i nettbutikken, så kan du bruke ordrebekreftelsen som dokumentasjon på gaven.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse av nettsiden, gjennom å huske at du har logget inn. Dersom du fyller ut et kontaktskjema, bruker vi cookies for å huske informasjonen din til neste gang.  Les mer