Hopp til innholdet

Godt Nytt År

Året 2022 går om noen timer over i 2023, og bare for å ta det innledningsvis så gleder jeg meg til å jobbe med Steike god mat også i det kommende året. Men hva har skjedd i 2022?


Pizzakurs.

Pizzakurs for private har vært en ubetinget suksess i dette året. Jeg har ikke 100% kontroll på antallet som har deltatt på kurs hos meg, men det er nok i område rundt 250 personer siden starten. Det er langt over det jeg en gang forestilte meg, og utrolig morsomt. Kurs er for meg veldig givende å holde på med, og tilbakemeldingene til meg fra deltakerne er ubetinget positiv. Så er det jo slik at kurset er en start – fortsettelsen må deltakeren står for selv. Da kan det jo være godt å vite at alle som tar kurs hos Steike god mat fritt kan kontakte meg for hjelp og bistand.

Pizzakurs for næringslivskunder kom etter hvert inn som et attraktivt produkt – noen som et fullverdig kurs, mens andre velger en utgave med litt kortere varighet og mer som en teambuilding aktivitet. Også her er jeg nå oppe i ca 250 deltakere siden starten. Det ser ut til at dette vil bli populært i 2023, og da spesielt som en aktivitet for å bygge team følelsen i bedriften. Mange veger pizza som grunnlag for aktiviteten, men her kan jeg også tilby andre typer mat som en del av opplegget.


Salg av utstyr.

Mange av de som går på kurs hos meg vurderer anskaffelse av alt fra pizzastål, pizzaovn, eltemaskin, hevekasser osv. I 2022 har jeg gjennom butikken solgt utstyr på et nivå jeg ikke forestilte meg i begynnelsen av året. Galleriet over viser bare et lite utsnitt av det jeg forhandler – jeg er nok den som har mest pizza relatert utstyr tilgjengelig på lager her i nord. Jeg er forhandler for Bakerovner.no og har som mål at alt utstyr her i Harstadområdet skal leveres ut til kunde og settes opp klart til bruk. I tillegg virker det som om kundene mine liker å ha et lokalt kontaktledd som kan bidra såvel i anskaffelsesfasen som i bruksfasen. Dette kombinert med riktige priser har slått godt an. Men i tillegg sender jeg varer i hele landet.

Og sist men ikke minst så inneholder butikken en rekke gode tips til gaver – og da av det slaget som matinteresserte har bruk for – viser bare et par utvalgte under


Salg av råvarer

Jeg har nå satt opp et eget lager for råvarer til pizza/pasta og baking. Jeg har et veldig stort utvalg av de beste melene til pizza og pasta, men i tillegg til dette har jeg veldig mye bra råvarer til samme formål – tomater, ulike salamier, skikkelig god pizzaost, tørket pasta, sylta artisjokkhjerter, sylta grillet paprika, passata, og mye mye mer. Nettbutikken er veldig populær, og her kjøpes det gode råvarer fra hele Norge. Kjølevarer kan jeg pr nå ikke sende, så dette er inntil videre forbeholdt kunder i området rundt Harstad (Ofoten, Sør-Troms, Vesteråplen og Lofoten). Her har jeg et rikholdig utvalg som jeg er forhandler for jennom Bakerovner.no som nevnt tidligere, men nytt av året er at jeg også er forhandler for Villa import

Jeg vil si det så sterkt – hvis du vil ha godt mel til pizza og pasta, gode råvarer til samme bruk – bruk steikegodmat.no

Litt mer rundt året som har gått – og det som kommer.

Jeg er veldig heldig som har mulighet til å holde på med denne lidenskapen, og som hele tiden kan investere i å bygge opp nye produkter, innhold i nettbutikken, og som i 2022 kunne få gi en pizzafest i gave til noen som fortjener en ekstra oppmerksomhet – dette kan du lese mer om her. Og når vi nå går inn i et 2023, så er det viktig å huske at:

Å bry seg går aldri av moten

Geir Hartz Jørgensen

Så jobber jeg med å utvikle virksomheten videre i 2023. Jeg tror at konsepter mot bedriftsmarkedet vil øke på, jeg skal se på løsning for et videregående kurs innen pizza, og i tillegg jobber jeg med andre matkurs – også med bruk av eksterne aktører. Sist men ikke minst så skal jeg jobbe på videre for å ha landsdelens beste utvalg av råvarer for spesielt pizza/pasta tilgjengelig.

Bloggen er mer populær enn noen gang, og bare i desember har jeg hatt ca 15.000 lesere på Steikegodmat.no og på sosiale medier har jeg vel totalt ca 5.500 følgere. I 2022 har jeg ikke klart å ha nok fokus på nye oppskrifter på bloggen – det står på siden for forbedringer i 2023. Uansett – takk til dere alle som følger med på hva jeg driver med – spre gjerne det glade budskap, og gi meg gjerne tilbakemelding på din opplevelse pr mail.

TAKK og Godt Nytt År!

2 kommentarer til “Godt Nytt År”

 1. Godt nyttår til deg og din familie også🎉det er et utrolig flott konsept du holder på med og den servicen du yter er helt rå👍jeg brakk armen i november så det med lefsekurs ble et utsatt kapittel, men hvis du ønsker at vi tar opp tråden på det i 2023, så er jeg veldig interessert.

  Jeg bytter jobb pr i morgen så legger inn min nye Mail under her. Takk for et flott år☺️

  1. Hei igjen, og takk for gode ord.

   Lefesekurset var inne i det med eksterne aktører, så det går vi videre med. Bare ta kontakt når du føler for å begynne å planlegge så fikser vi det.

   Send din mye e-post på mail til steikegodmat adressen 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse av nettsiden, gjennom å huske at du har logget inn. Dersom du fyller ut et kontaktskjema, bruker vi cookies for å huske informasjonen din til neste gang.  Les mer