Hopp til innholdet

Kylling med pasta og pesto

Når barnebarna vil ha pastaskruer med ketchup til middag – da får vi pimpe opp den litt og sørge for at «Hverdagsmat er festmat»

  • Pastaskruer kokes etter anvisning på pakken – normalt 7-8 minutter i lettsaltet vann. La de renne av og risle litt olivenolje over og rør rundt
  • Kyllingfilet stekes i varm panne – krydres med Maldonsalt og ristet sort pepper på begge sider til de har fått god farge. Varmen skrus ned, legg gjerne over et lokk med høy kant som dekker kyllingen, og la den ligge å bli gjennomstekt på litt lavere varme. Tar normalt 8-10 min
  • Rosenkål renskes for de ytterste bladene. Kutt av litt av stilken, og ta av noen blader til som du tar vare på
  • Pinjekjerner ristes i varm panne til du ser de har fått farge.
  • Rosenkålen kokes i godt saltet vann i ca 6-8 minutter – skal være litt crunch i den
  • bladene fra rosenkålen kokes med det siste minuttet – de tas ut og legges rett i iskaldt vann

Anrett med kyllingbryst, kokt rosenkål og rosenkålblad, ristede pinjekjerner, ha over litt av stekesjyen, ha på Steike god pesto og riv over parmesan. Et enkelt, raskt og godt måltid som med litt ekstra innsats lever opp til at Hverdagsmat er festmat

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse av nettsiden, gjennom å huske at du har logget inn. Dersom du fyller ut et kontaktskjema, bruker vi cookies for å huske informasjonen din til neste gang.  Les mer