Hopp til innholdet

Pizza med salsiccia og løk – uten ost

Pizza med salsiccia og løk

Nok en ny topping fra Steike god mat – denne er basert på min forrige oppskrift Pizza med salsiccia og løk, men forskjellen her er at denne er laget uten ost på før steking. Det er forresten undervurdert…Salsicciapølsen ble brukt rå – det vil si at jeg bare klemte ut innholdet til små boller for å ha på pizzaen. En pølse holdt til 3 pizzaer.


Pizza deig

Deig finner du etterhvert i en egen kategori i arkivet, og denne pizzaen var laget med en ganske sikker og lettlaget deig med poolish og kaldheving – totalt 43 timer heving. Men her kan du naturligvis velge den deigen du ønsker av Napolitanske varianter.

Hvis du har lyst til å lære mer om Napolitansk deig, poolish, Biga, glutennettverk og mere til, så anbefaler jeg deg å bruke siden til Pizzamani. Ikke  minst anbefaler jeg deg kursene her – det er virkelig nyttig for å forstå kjemien og prosessene. Jeg har selv tatt kurset for Napolitansk pizza, og er stadig innom det igjen for å oppfriske. Og fortvil ikke – du er på ingen måte den første som syns at det rent umiddelbart blir mange inntrykk. Tro meg – vi har vært der all sammen. Samtidig syns jeg det er viktig å si at det ikke er nødvendig å ta dette med deig så langt, og i alle fall ikke i starten.


Ingredienser til pizza med salsiccia, løk og asparges

  • Salsicciapølse fra Metervare AS. Ha det på rått i små boller.
  • Kokkens pizzasaus
  • Små rødløk i tynne båter
  • Pinjekjerner
  • Etter steking har du på litt fersk basilikum, revet pecorino eller parmesan og så risler du litt god olivenolje over.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse av nettsiden, gjennom å huske at du har logget inn. Dersom du fyller ut et kontaktskjema, bruker vi cookies for å huske informasjonen din til neste gang.  Les mer