Hopp til innholdet

Pizza med Salsiccia og løk

Pizza med Salsiccia og løk

Nok en ny topping fra Steike god mat – denne gang er det Pizza med Salsiccia fra Metervare AS og løk som hovedingredienser. Salsicciapølsen ble brukt rå – det vil si at jeg bare klemte ut innholdet til små boller for å ha på pizzaen. En pølse holdt til 3 pizzaer.


Pizza deig

Deig finner du etterhvert i en egen kategori i arkivet, og denne pizzaen var laget med en ganske sikker og lettlaget deig med poolish og kaldheving – totalt 43 timer heving. Men her kan du naturligvis velge den deigen du ønsker av Napolitanske varianter.

Hvis du har lyst til å lære mer om Napolitansk deig, poolish, Biga, glutennettverk og mere til, så anbefaler jeg deg å bruke siden til Pizzamani. Ikke  minst anbefaler jeg deg kursene her – det er virkelig nyttig for å forstå kjemien og prosessene. Jeg har selv tatt kurset for Napolitansk pizza, og er stadig innom det igjen for å oppfriske. Og fortvil ikke – du er på ingen måte den første som syns at det rent umiddelbart blir mange inntrykk. Tro meg – vi har vært der all sammen. Samtidig syns jeg det er viktig å si at det ikke er nødvendig å ta dette med deig så langt, og i alle fall ikke i starten.


Ingredienser til pizza med Salsiccia og løk

  • Salsicciapølse fra Metervare AS. Ha det på rått i små boller.
  • Kokkens pizzasaus
  • Mozarella cubetti
  • Små rødløk i tynne båter
  • Pinjekjerner
  • Etter steking har du på litt fersk basilikum, revet pecorino eller parmesan og så risler du litt god olivenolje over.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse av nettsiden, gjennom å huske at du har logget inn. Dersom du fyller ut et kontaktskjema, bruker vi cookies for å huske informasjonen din til neste gang.  Les mer