Hopp til innholdet

Test av Pizzaspade (Reklame)

Test av Pizzaspade (Reklame)

Test av Pizzaspade fra Martinuzzi er gjennomført, og da er det dags for å dele mine erfaringer med dere om dette produktet. Så tenker sikkert du det samme som mange vil gjøre – hvor forskjellig kan en pizzaspade være? Min erfaring er at det er noen forskjeller hva gjelder egenskaper i tillegg til design og pris naturligvis.

REKLAME: Jeg har kjøpt denne spaden til en rabattert pris for å teste den, men har presisert at testen blir utført uten å se til det. For dere som følgere/lesere så gjør testen at dere får en rabatt på alle varene i nettbutikken til Martinuzzi – og det syns jeg er hyggelig. Hvis du vurderer å kjøpe pizzaspaden, eller andre produkter, så kan du bruke rabattkode Steikegod2021 i nettbutikken til Martinuzzi og du får 15% rabatt ut over allerede gitte rabatter. Koden gjelder i 2021.

Tidligere har jeg testet pizzastål fra Martinuzzi, og de kan du lese mer om her: Test av pizzastål småspist (6 mm) og pizzastål skrubbsulten (10 mm)

Se mer fra Martinuzzi her.Litt om spaden

Spaden er ca 75 cm lang med et håndtak eik som er behandlet med bivoks. Selve spaden har en børstet aluminiums finish, og bredden på spaden er 35 cm – den bredeste spaden i min samling. Ja det er bare å innrømme at jeg har kjøpt noen spader etterhvert…. Men så skal jeg også innrømme at etter at denne spaden kom i hus så ser jeg at de andre nok ikke vil bli mye brukt her hjemme. De vil dog bli brukt på oppdrag ute. Grunnen er helt enkel – denne spaden gikk rett hjem hos meg, og er min soleklare favoritt som behandles spesielt godt.

Spaden veier ca 1 kg. Videre leveres den med livstidsgaranti som forutsetter at du tar godt vare på trehåndtaket, og oljer det / pusser det når det blir tørt eller slitt.

Mine erfaringer fra test av Pizzaspade

Spaden er naturligvis brukt ved steking av pizza, men i tillegg har jeg brukt den mye i den senere tid ved steking av surdeigsbrød. Basert på all denne bruken har jeg dannet meg noen subjektive oppfatninger av produktet som jeg ønsker å dele med dere.DesignDet første jeg la merke til med spaden var designen – og hvorfor kan ikke en pizzaspade se bra ut?. Her syns jeg håndtaket i eik med naglene i kombinasjon med utformingen av selve spaden ret og slett er lekkert. Av alle spadene jeg har så skiller denne seg ut i positiv forstand

Gode egenskaper

Det viktigste med spaden er naturligvis at den fungerer godt for å ta pizza (eller andre bakevarer) ut og inn av ovnen. Så vi mange kanskje si – hvor forskjellig kan nå det være på en pizzaspade. Til det så er det slik at forskjellen ofte ligger i detaljene, og det tenkte jeg å vise litt av i bildene under.Konklusjon Test av Pizzaspade

Mn erfaring etter å ha brukt denne spaden kan enklest oppsummeres med en setning jeg leste fra en omtale av spaden her om dagen: Jeg har kjøpt min siste pizzaspade. Min opplevelse av denne er at den gir full uttelling på kombinasjonen av design, egenskaper og totalt inntrykk. Dette er et skikkelig håndverk synes jeg, men i en gjenkjennbar stil som Martinuzzi har på andre produkter.

Veiledende pris på spaden er Kr. 2.199,- Dette er jo en pris som vel må sies å være i det øvre sjiktet, men da er det selvsagt bra at man kan benytte rabattkoden som er omtalt i toppen av dokumentet. Denne rabattkoden kommer i tillegg til eventuelle andre rabatter fra Martinuzzi. Så tenker jeg at hvis man bare er ute etter en enkel og grei pizzaspade som sørger for å få pizzaen ut og inn av ovnen – ja da velger man neppe denne. Men hvis man har en interesse for pizza ut over snittet, og at man liker håndverk, design og vil ha et produkt med litt spesiell detaljer hva gjelder egenskaper – ja da kjøper man nok denne.

Jeg triller terning etter test av Pizzaspade:

Jeg tenkte mye på om terningen skulle lande på 5, og da utelukkende på grunn av prisen. Men når den lander på 6 så er det fordi spaden kommer med livstidsgaranti, og det veier opp andre veien. I tillegg så er jeg for egen del villig til å kjøpe for den prisen da totalopplevelsen er særegent bra. Dette er selvsagt min helt subjektive mening.

4 kommentarer til “Test av Pizzaspade (Reklame)”

  1. Idar Jarle Brendmo

    Jeg er helt enig i din konklusjon, Geir. Dette er enkelt og greit en godt gjennomtenkt toppspade! Jeg kan ikke skryte av å ha prøvd så veldig mange andre spader og etter at denne kom i hus er det ikke noe tema å kjøpe flere. Fantastisk spade!

    1. Nå er jo jeg (som du vet) litt sånn utstyrsoholiker, og må innrømme at samlingen begynner å bestå av et lite antall her – men dette er godspaden over alle spader hos meg. Godt å høre at du ble fornøyd med spade – og stålet også?

    1. Hei Ørjan.
      Det er absolutt forskjell. Perforert spade er bedre med tanke på friksjon når du skal ha av eller på, og i tillegg gjør perforeringen at evt mel under pizzaen reduseres (faller gjennom). Enkelt råd: kjøp spade med perforering

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse av nettsiden, gjennom å huske at du har logget inn. Dersom du fyller ut et kontaktskjema, bruker vi cookies for å huske informasjonen din til neste gang.  Les mer